Seguidors

jueves, 2 de marzo de 2017

DIJOUS 2 DE MARÇ DE 2017.

Estimats Inventors!!

Acabam d´entrar al mes de Març i en pocs dies el nostre museu començarà a agafar forma. El proper dilluns farem un taller de papirs, però abans... hauríem de saber COM FEIEN ELS EGIPCIS EL PAPIR!!!

Pel proper dilluns dia 6 heu de FER UN ESQUEMA que es tituli "COM FEIEN ELS EGIPCIS EL PAPIR?" aprofitant la informació que trobareu a la següent pàgina web i al següent vídeo:


PER VEURE EL VÍDEO PIQUEU AQUÍ 

Recordeu que l´esquema ha de mostrar els PASSOS de l´elaboració del papir de manera breu.  Podeu escollir el tipus d´esquema que us vagi millor (claus, fletxes o diagrames)!

Segur que us sortirà molt bé!!  Si teniu qualsevol dubte, podeu publicar un comentari!

Aprofiteu per repassar també MULTIPLICACIONS DE 2 XIFRES AMB DECIMALS i DIVISIONS D´1 XIFRA. 
Mireu l´exemple!!

                                     5   6 ,  3   8
                                x              8,  4
                              _______________
                                  2   2   5   5   2
                              4  5   1   0   4
                            __________________
                              4   7   3 ,  5    9   2

   Recordeu que per fer una multiplicació amb decimals heu de fer la multiplicació normal i al final posar una coma comptant des del final el número de xifres decimals que tenen els dos números que esteu multiplicant.

I PER ÚLTIM...

   Demà divendres 3 farem la sortida a la Necròpolis de Puig des Molins i farem un taller de ceràmica.  Veniu puntualment i amb roba que no us estimeu molt... per si de cas!!   Només heu de dur una motxilla petita amb l´esmorzar, aigua i l´estoig.

Fins demà, Inventors!!



5 comentarios:

  1. Bona tarda a tots els Inventors i Inventores de 4tA del CEIP Santa Gertrudis (Eivissa) i a la nostra fantastica tutora Cristina. Bueno, vaig a deixar-me un poc de "tanto rollo" i vaig a anar al gra: Cristina, es necessari dur un estoig amb colors de retoladors, fusta, etc.?

    ResponderEliminar
  2. Hola Víctor!!! Com "parles", eh? Ets una enciclopèdia de parauletes. La veritat és que no sé si ens farà falta l´estoig... en principi farem un taller de cerámica, però... mai se sap!! Agafa llapis, goma i alguns colors per si de cas. Fins demà!!

    ResponderEliminar
  3. Bona tarda, soc na Irene, m'agradat molt anar a la necrópolis de Puig des molins perque he apres moltes coses noves que encara no sabia. Tambe a set molt divertit fer el taller de ceramica amb l'ajuda de na Helena. Adeu i fins dilluns. Molts de petons i abraçades de na Irene.

    ResponderEliminar