Seguidors

jueves, 27 de abril de 2017

DIVENDRES 28 D´ABRIL DE 2017

Hola Inventors!!

Després de les vacances de Setmana Santa ja tornam a escola. Ens queda molt poc temps per tenir preparat el nostre museu!!

Aquest és el llistat de coses que ens queden per fer abans de final de curs:

-Veure les 4 necessitats de les persones durant l´Edat Contemporània (alimentar-se, desplaçar-se, protegir la pròpia vida i la pròpia salut i comunicar-se amb altres persones).

Aquesta setmana hem començat ja amb la necessitat d´alimentar-se!!

-Fer els cartells sobre les 4 necessitats a l´Edat Contemporània.

-Acabar les maquetes sobre invents de la Història (ho estau fent a casa. Teniu de temps fins finals de Maig o principis de Juny).

-Veure (utilitzant periòdics) quins són els grans problemes de la humanitat actualment. Pensar què ens inventaríem per trobar solució a aquests problemes.

-Estudiar el paper de la dona al llarg de la Història i conèixer algunes dones inventores.

-Dissenyar i muntar el museu.


Aquesta setmana hem fet algunes activitats sobre la necessitat d´alimentar-se durant l´Edat Contemporània:

1.- Hem escrit textos, hem fet dibuixos i mapes d´idees sobre dieta saludable i no saludable.

2.- Hem escoltat una interessant xerrada sobre la forma de vida a Eivissa de fa 2 generacions, a càrrec de la mare de na Daniela R.   Hem continuat la xerrada amb un debat sobre els canvis en la forma d´alimentar-se a l´actualitat.

3.- Hem vist vídeos relacionats amb el tema.

4.- Hem parlat de percentatges a partir de la frase "De los alimentos que se generan para nuestro consumo, un 50% se tiran a la basura".

PER VEURE EL VÍDEO DE LA EDUTECA, DIETA SALUDABLE, PICA AQUÍ.

PER VEURE EL VÍDEO "LA HISTORIA DE LA ALIMENTACIÓN EN 2 MINUTOS" PICA AQUÍ.

5.- Hem escoltat la conferència de na Sónica sobre "les gallines" i hem parlat d´ous de gallina, de gallines estressades,...

Recordeu que pel dimarts dia 2 heu de dur a classe una notícia (periòdic o internet) on aparegui alguna quantitat expressada en percentatges. És molt important que sigueu capaços de comprendre la notícia!!  Així, seguirem parlant de percentatges i entenent què signifiquen.

Aquest cap de setmana PUBLIQUEU UN COMENTARI escrivint alguna cosa nova que heu après sobre ALIMENTACIÓ SALUDABLE en les diferents activitats de la setmana.

Bon cap de setmana!!















9 comentarios:

  1. Bona tarda soc en Víctor i aquesta setmana jo he apres que per tenir una dieta saludable tenim que menjar de tot (dieta equilibrada) i que tenim que fer activitat esportiva. Tambe tenim que menjar la quantitat exacta de nutrients i aliments (ni molt poc ni mes del necessari).
    Fins dema, Inventors!! Passeu un bon cap de setmana i un bon pont!!

    ResponderEliminar
  2. jo aprendi que es malo comer mucha comida rapida, que hay que comer mas cossas saludables y que no puedes comer siempre lo mismo

    ResponderEliminar
  3. Hola inventors jo he après com ha canviat l'alimentació abans els aliments eren molt mes sans ara els aliments contenen productes que perjudiquen la salut com l'oli de palma que està en la majoria de productes que consumim per això crec que ha anat a peor. Jordi. Bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  4. Bon dia, soc na Irene, aquesta setmana he apres de la alimentacio saludable que hi ha que menjar aliments variats, quantitat adequada, no menjar molta bollería i sucre industrial,... Adeu i fins dilluns. Molts de petons i abraçades de na Irene.

    ResponderEliminar
  5. Bona tarda soc en Jan, aqueta setmana he apres a fer una dieta saludable i que tenim que fer esport amb reguraritat. I menjar lo necessari i no abusar.
    Jan ;)

    ResponderEliminar
  6. Hola bon día, soc en JOAN.
    Aquesta semana he apres moltes coses sobre la alimentasio saludable i com esdeu de menjar per tenir una vida sana.
    Tanbe tenim que fer un poc de esport.JOAN

    ResponderEliminar
  7. Bon dia soc na Martina,aquesta setmana e apres molt sobre la dieta saludable,els papes d'idees dels companys i la xarrada de la mare de na Daniela R. Estic intentan no menjar molta bolleria.MOLTES ABRAÇADES DE NA mARTINA.

    ResponderEliminar
  8. Hola , soc Roberto i e apres que hi no hi ha que menjar coses preparades ni menja rapit. Bon dia, fins demá!

    Roberto.

    ResponderEliminar
  9. jo he apres que es te que menjar mes fruita i verdura i menys sucre

    ResponderEliminar