Seguidors

jueves, 15 de junio de 2017

DIJOUS 15 DE JUNY DE 2017

Hola Inventors!!

Després de tot un curs preparant el nostre museu... per fi ha arribat el moment de mostrar la nostra feina als visitants!!

La idea original de muntar el museu al terrat no ens va anar bé... la cinta adhesiva no aferrava els cartells a les parets i el vent se´n duia les maquetes. Teníem un gran problema!!  Així que ens vam posar mans a l´obra de nou i vam posar en pràctica allò que diuen: "A grans problemes, grans solucions".  Ara tenim el museu muntat a dins de l´escola, i no ens queda tan bé com ens hagués agradat, però almenys no ens cal patir perquè caiguin els cartells o per el vent. I tampoc passam tanta calor!!

En els darrers 2 dies ja hem fet la visita a unes quantes classes, i hem fet de guies el millor que hem sabut. A tothom li ha agradat molt!!  I també el museu dels nostres companys de 2n està molt bé i ens complementam.

Demà divendres rebrem les famíies. Esperam que us agradi molt!!  Per cert, estam recollint donacions per l´associació espanyola contra el càncer infantil. Si us animau, us agrairem molt la vostra col.laboració!!

Per favor, publiqueu un comentari explicant les vostres impresions sobre el museu o sobre vosaltres fent de guies. Gràcies!!





























































5 comentarios:

  1. A jo el museu no em va agrdar molt des de un principi perque s'anava tot volant, feia molta calor,... Pero l'idea de traslladar el museu a dins de l'escola em va pareixer una bona idea. Aixi que ens vam posar mans a la obra.
    Per cert, no tenc ara mateix l'agenda i volia preguntar que com tenir que anar vestits al ball. Crec que era una gorra de qualsevol color i uns calçons de color negre.
    Passeu un bon cap de setmana, Inventors!!
    VICTOR

    ResponderEliminar
  2. Hola inventors a mi m'ha agradat fer de guia al museu m'ho he passat molt bé. El museu ens ha quedat molt bé hem fet una bona feina i ha estat molt bona idea portar-ho per dins dalt feia massa calor. Jordi

    ResponderEliminar
  3. Hola inventors de 4ta a jo ma agradat molt fer el museu pero adalt feia molta calor i la iedea de posarlo a la escola ma avia agradat molt.

    El ball de final de curs era molt xulo i anar a la piscian ia la platja ma aba agradar molt esperc que paseu un bon estiu.MARIA BIBILONI PLANELLS

    ResponderEliminar
  4. este blog es una m*****

    ResponderEliminar